Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Dorette Janssens

Geboren op 29 juli 1949
Overleden op 24 januari 2017
De uitvaart vindt plaats op 30 januari 2017 om 11:30

Aula Chrysant crematorium Pontes,
Jules Moretuslei 2 te Wilrijk
__
Liever geen bloemen.

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier onmiddellijk gepost en later aan de familie bezorgd.

Patrick Wolfs

Veel sterkte Luc, voor u en uw kinderen

Frits en Josée Ilegems-Van Goethem

Wij bieden aan de heer Vlaeymans en zijn familie onze oprechte deelneming aan en wensen hun veel sterkte om hun groot verlies te verwerken.

Netty Toffoletto Gijsselaar

Luc,Nog maar net ontving ik het bericht van het overlijden van Dorette.Ik ben daar erg van geschrokken.Alhoewel wij al heel lang geen contact meer hebben heb ik toch heel goede herinneringen aan jullie en de kinderen.Ik wens jou en de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.Netty Toffoletto Gijsselaar.

Hans en Tilly de Wolf

Luc, Alhoewel wij wisten dat Dorette ernstig ziek was, kwam het overlijdensbericht toch als een shock! Nog niet zo lang geleden bij ons bezoek in Dudinghausen, had zij (ondanks dat zij zeer realistisch was over haar ziekte) toch nog hoop op een verbetering of verlenging van de ziekte! Wij vonden Dorette zo een warme lieve en gastvrije buurvrouw? Voor ons zal het plekje in Duitsland nooit meer hetzelfde zijn, want onze lieve buurvrouw is er niet meer? Het leven is soms zo oneerlijk, zij had nog zoveel moed en levenslust om verder te willen in het leven? Wij hopen zo voor haar “dat ze ook met vrede afscheid kon nemen van jullie allen. Lieve Luc, kinderen en andere familieleden, kracht en sterkte wensen wij jullie toe met het verlies van deze lieve en moedige vrouw “Dorette” Het was een voorrecht om haar gekend te hebben!! Hans en Tilly.

Christel Bertels

Beste Luc,
Met diep medeleven wens ik u de nodige kracht om verder te gaan met de mooie herinneringen van de vele gelukkige momenten samen met uw echtgenote.

Zoë

Lieve Deborah, Tamara, Medina en Luc en de rest van de familie,

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen. X

Zoë

Anne-Marie Van Gysel

Ik wens de ganse familie heel veel sterkte bij het verwerken van jullie verlies. Uit de ongetwijfeld vele goede herinneringen kunnen jullie hopelijk veel kracht halen nadat de eerste pijn geleden is. Ik wens jullie tijd om alles rustig een plaatske te geven. In gedachten bij jullie. Xx

Véronique

Hej Tamara,
Ik blijf maar zoeken naar woorden , want ik weet niet hoe het is…
Maar ik wil je laten weten, dat ik aan je denk en je heel veel kracht toe wens bij de verwerking en het vreselijke grote gemis. X

Veerle Buyens

Wim,

Ik wens je veel sterkte tijdens deze moeilijke dagen.

Veerle

Anne Van Sintruyen

Tante Dorette,
Tante Dorette is voor mij,pure kracht in haar eigenheid.
Een trotse,mooie vrouw,die weet wat ze wil.
Iemand die gaat voor haar ideaal en er altijd voor zal blijven vechten.
Iemand met een rotsvaste mening en overtuiging.
De laatste keer dat ik ze zag op de verjaardag van mijn moeder zei ze me:”vanaf nu,drink ik altijd champagne” en ze lachte me toe.
Zo zal ik je altijd zien in m’n herinnering.
Ik wens al haar dierbaren, héél veel sterkte toe met dit grote verlies.
Anne Van Sintruyen.

Johan Verheyen

Luc,
Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, maar ik ben er van overtuigd dat vele fijne herinneringen het verdriet zullen verzachten.
Johan.

Marie-Claire en Theo

Vriend Luc en familie,
Zij die we liefhebben en verloren
Zijn niet meer waar zij waren
Maar zijn altijd waar wij zijn .
Marie-Claire en Theo

Simonne en Jozef Dierckx

En plots wordt het stil en wordt het nooit als voorheen. Dorette was voor ons de vrouw vol levenslust, gastvrij en steeds wel gezind. Zij heeft alles uit het leven gehaald wat mogelijk was. Mogen alle fijne momenten met haar jullie bijblijven en een troost zijn in de volgende dagen.

Berghmans Hugo

Beste vriend Luc en familie,
Bijzondere mensen sterven niet, zij gaan wel, maar blijven toch voor altijd.
Zo iemand was Dorette.
Rouw heeft stilte nodig, rust en tijd.
En laat er vaak genoeg een ander zijn, om naar je verdriet te luisteren.
Hugo en Ria

Lucie Janssens

Beste Luc,
Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Ongetwijfeld kan je rekenen op de steun van je kinderen. Kijk vooruit en denk terug aan de mooie herinneringen die jullie samen hadden.

Eric Van Praet & Mies Finaut

Beste Luc,
Dorette was, met haar zachte aard en minzame stem, een heel aangename vrouw om mee te babbelen. Als een rode draad kwamen we jullie tegen op familiefeestjes en “computerherstelgelegenheden”.
Zij was ongetwijfeld ook een sterke vrouw die zich verzet heeft tot ze niet meer verder kon. Zij zal altijd een voorbeeld blijven voor jou, haar kinderen en kleinkinderen. Wij hopen dat jullie hieruit, en uit jullie fijne herinneringen, de kracht putten om voort te gaan. Mies & Eric

Christian en Max

Beste Luc, onze innige deelneming en we wensen jou veel sterkte
Max en Christian

Carine en Jan Jacobs

Liefste schoonbroer, kinderen en kleinkinderen

Van mijn 14 jaar kwam jij in mijn nog jonge leven en leerde ik je kennen als een warmhartige, positieve en rebelse jongeman, het vriendje van mijn zus. Heel de afgelegde levensweg hebben we vele fijne dingen kunnen delen maar we hebben mekaar ook bijgestaan in moeilijkere momenten. Onze familiebanden werden strak aangehaald en gehouden en dat is wat we graag willen verderzetten zoals mijn zus het graag wilde. Onze gedachten aan haar zullen we blijven delen en dat zal ons sterken om dit verlies te dragen.
Een warme knuffel xxx.
Carine en Jan

Meuris Mathy

Beste Luc,
Innige Deelneming met het grote verlies van je lieve echtgenote, veel sterkte in deze moeilijke periode.
Jeannine, Marc en Mathy Meuris
Guldenberg 6 bus 23
2000 Antwerpen

Muylaert Christiane en Van Bruyssel Marc

Beste Luc
Ik wil je langs deze weg zeggen dat ik en mijn echtgenoot aan je rouw deelnemen. Hopelijk kan je kracht putten uit je mooie herinneringen aa nDorette

Terug naar overzicht online condoleren