Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Kris Jansen

Geboren op 6 mei 1950
Overleden op 31 maart 2023
De uitvaart vindt plaats op 11 april 2023 om 15:00

Aula Rustpunt

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

walter jochems

Je komt uit verlof en wenst in het hoopje opgestapelde post geen onheilsberichten te ontdekken . Jammer genoeg is dit toch het geval . Kris , attent en sympathiek man , loyaal en zalig patient , zal niet meer komen opdagen … Een Groot Gemis !! En aan goede gedachten en herinneringen inderdaad geen gebrek . Isabelle , familie en naasten van Kris moge dit een warme troost zijn in koude dagen . Dankbaarheid dat ik hem gekend heb en heel veel respect . Mijn diep medeleven .
Walter Jochems

Tom Wouters en Nele Van Gheem

Innige deelneming bij het overlijden van Kris, we wensen Isa en de fam. veel sterkte in deze moeilijke periode, we kunnen er door omstandigheden niet bij zijn om afscheid te nemen van Kris, maar we zullen er in onze gedachten bij zijn. Veel moed en sterkte gewenst.

Ria Van den Broeck

lieve Iseke, Anneke, Dimitri en Quirine,
bewaar de mooie herinneringen aan Kris diep in jullie hart.
Ria

W CLAEYS

Met onze welgemeende deelneming,
veel moed & sterkte in deze droevige periode.
Denk aan de mooie dingen die jullie samen kenden!

Terug naar overzicht online condoleren