Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Albert Van Dyck

Geboren op 25 april 1957
Overleden op 12 augustus 2022
De uitvaart vindt plaats op 12 augustus 2022 om 00:00

Begraafplaats Ekeren

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier onmiddellijk gepost en later aan de familie bezorgd.

Pol Boonen

Dag Chris,

Wij wensen je heel veel kracht bij de verwerking van het verlies van je grote liefde Berre. Veel te jong, veel te vroeg ! Heel veel sterkte in deze zware tijd. Wij denken aan je.

Pol, Annelies, Pieter en Gertjan Boonen

Frank Van Uytfange

Slaap zacht Rebel Rebel !

Raymond Poiters

Beste Chris, ik wens u en de familie veel sterkte in deze droevige dagen.
Raymond

Josee Boey

Het verdriet is groot bij het verlies van een dierbare.
Heel veel sterkte met het verwerken hiervan.
Weet dat er aan je wordt gedacht en dat we erg meeleven.

Anita Van Gastel

Eigenlijk is een traan een prachtig ding. Want in elke traan van verdriet glinstert een herinnering. Soms verdriet, soms glinsteringen, hoe het ook met je gaat … Weet in elk geval dat je er nooit alleen voor staat.

Linsey

Den Berre was een echte vechter. Ik weet niet goed wat te zeggen, maar ik ben zeker dat Billie-Lou mooie herinneringen zal hebben aan haar bompie, ze heeft een mooie ster aan de hemel. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Dikke knuffel van Linsey, Ylano en Yliana
Dikke knuffel van Linsey en de kids

Suykerbuyk D'haese

Beste Cris ,beste Evy,wij wensen jullie heel veel sterkte en steun aan elkaar in deze moeilijke dagen. Marita,Edwin en Phaedra. hou jullie sterk.

Weemaes-Horemans

Lieve Chris, onze oprechte deelneming met het heengaan van Berre…je echtgenoot,vader, grootvader, we wensen je veel liefde en steun toe in deze droevige dagen…
Jerome & Anita

Paula en Jef Steylaerts-Smeraldie

Heel veel sterkte voor de ganse familie! Het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet, dat we in gedachten bij jullie zijn!

Wuyts Fernand -De Swert Louisa

Heel veel sterkte Chris ,voor jou en de Kinderen en kleinkind, Voor familie en vrienden ,en kennissen. Hopelijk vinden jullie de kracht om verder te gaan xxx Rust in vrede Berre

Terug naar overzicht online condoleren