Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Ludo De Craecker

Geboren op 29 juli 1951
Overleden op 18 juli 2022
De uitvaart vindt plaats op 27 juli 2022 om 15:00

Aula Rustpunt

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier onmiddellijk gepost en later aan de familie bezorgd.

Ronald Pallemans

Innige deelneming en veel sterkte aan de naasten, familie en vrienden

Theeuws Marita

Beste Nadya,
Wij wensen je veel sterkte met het verlies van Ludo.
Onze gedachten gaan naar de ganse familie. Spijtig genoeg kunnen we niet naar de uitvaart komen omdat we in het buitenland zijn.
Wilfried en Marita Van Dessel – Theeuws

Inge Nuyens

Beste familie van Ludo,

We zijn helaas in het buitenland en kunnen de begrafenis van Ludo niet bijwonen. Vind ik persoonlijk echt erg.

Ludo is heel lang deel geweest van Dox als bedrijf en van onze bedrijfsfamilie. Zijn oprecht engagement, zijn beroepsfierheid en de wijze waarop hij altijd het beste vakwerk wilde voor onze klanten was zijn grote kracht. Hij was een fijne meestergast, veeleisend op een milde manier, zoals hij ook zelf de zaken goed wilde aanpakken. Hij heeft ons en mij na zijn pensioen nog blijven bijstaand met toewijding en met goede raad in het bijzondere pad dat Dox de laatste 10 jaar heeft afgelegd. Ludo heeft daar mee aan gebouwd. Het was fijn hem in ons bedrijf te hebben. Ook zijn humor vergeten we niet snel. Als het niet ok was , kwam er de typische Ludo boutade. Mijn vader heeft lange jaren Ludo als zijn meestergast gehad. Ze deelden beroepszaken. Maar mijn vader was ook vaak het luisterend oor voor Ludo. En zo was hij heel lang deel van onze Dox-bende. We weten dat het tijd was dat hij kon rusten. Met veel respect gunnen we hem dat.
Ludo. Jij bent en blijft een Doxke, merci.
Inge Nuyens. CEO, Dox

Paul De Craecker

Mijn deelneming met uw verlies, veel sterkte voor de hele familie

Terug naar overzicht online condoleren