Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Jeanne Groenen

Geboren op 17 juli 1931
Overleden op 11 april 2022
De uitvaart vindt plaats op 20 april 2022 om 11:00

Sint-Laurentiuskerk te Ekeren

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Daniël Grillet

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van je mama. Ik kan alleen maar hopen dat ze niet te veel heeft moeten lijden in de laatste levensfase.

Veel sterkte aan jullie allemaal.
Danny

Paul Verstraeten

Beste Raymond, veel sterkte aan de familie toegewenst. Ik heb mooie herinneringen aan ‘mevrouw Boudewijns’ als toezichtster in de academie van Ekeren. Ze was daar een hele fijne , toegewijde, vriendelijke collega. Met genegen groet, Paul

barbara pieters

Beste familie, ik geef les in academie Ekeren sinds 1989. Dat wil zeggen dat ik Mevrouw Boudewijns gekend heb als toezichtster (ik heb haar voornaam nooit geweten). Als zij er was heerste er orde: zij was streng maar rechtvaardig en toverde de inkomhal van de academie om tot een ruimte waar rust en discipline heerste. Ze was steeds aanspreekbaar, vriendelijk en behulpzaam. Ze was een vaste waarde in de academie. Ik zag haar nog een aantal jaar geleden in de Lidl te Ekeren en daar hebben we nog een aangenaam gesprek gehad. Het beeld van haar aan de vestiaire in de hal van de academie staat in mijn geheugen gegrift. Ik voel dankbaarheid voor wat ze deed in onze school. Ze maakte een verschil. Mijn laatste wens: RUST IN VREDE, Mevrouw Boudewijns. Ik wens u, de familie, sterkte bij dit verlies. Met vriendelijke groet, Barbara

Rosette Van Hoeydonck

Mevr. Boudewijns of Jeanne was een heel lieve toegewijde dame. Ze heeft veel betekent voor onze muziekacademie. En ze was ook een goede studente. Ik mocht ze drie jaar aks leerling in de klas muziekgeschiedenis ontvangen. Heel fijne herinneringen. Veel sterkte aan de familie. Ergens blijft ze altijd bij jullie.

Bernadette Simkens

Mevrouw Boudewijns was een sympathieke toezichtster in de muziekacademie die met de nodige tucht de orde kon bewaren en altijd bereid was voor een hartelijk praatje. Geen opdracht was haar teveel.
Heel veel sterkte aan de ganse familie.
Bernadette Simkens

alain craens

Heel veel sterkte aan de ganse familie!

Met genegen groeten,

Alain Craens

Michel Verkempinck

Zeer veel sterkte bij het verlies van deze lieve dame.

Linda Boudewijns

Veel sterkte bij het verlies van jullie moeder, oma, grootmoeder, onze tante, mijn meter.

Gust & Linda
Van Gorp-Boudewijns

De Kegel-Meert

Beste Raymond, Hélène en kinderen,
Wij bieden jullie onze innige deelneming aan. Veel sterkte in deze verdrietige en moeilijke tijd. We leven met jullie mee.
Bruno en Elga

Boudewijns Yolande

Innige deelneming, wij hebben nog fijne herinneringen aan vroeger, tante Jeanne lachte ook altijd en dikwijls kwam ze een praatje maken en ze was zo trots op jullie.

Boudewijns Paul

Innige Deelneming.
Veel sterkte bij het overlijden van tante Jeanne

Patricia Verbelen

Ik ken ze al heel mijn leven uit de wijk Schoonbroek. Ze was een fijne dame. Heel veel sterkte voor de ganse familie.

lavenir

Beste familie,
Gecondoleerd met je verlies. Koester de mooie momenten, wij houden haar in onze gedachten.

Henri Boudewijns

Beste Raymond, Hélène en kinderen.
Wij voelen mee met jullie verlies. Nog geen zes maanden geleden zijn wij ook ons moeder verloren en niets liet vermoeden dat tante Jeanne ook bezig was aan haar laatste maanden.
Veel sterkte en tot woensdag a.s.
Marie- Jeanne & Rik

brigitte ryckaert

Mijn innige deelneming aan de familie, als opzichster in de academie van Ekeren was ze erg begaan met iedereen. Bij de geboorte van mijn tweede zoon ( nu 33 jaar) gaf ze me raad ” indien hij wat te weinig aankomt doe een rouw eigeel bij zijn melk dat helpt wel” Zo herinner ik mij haar bekommert en hulpzaam voor heel de academie. Brigitte Ryckaert

jan soetewey

Onze oprechte deelneming aan de ganse familie, vanwege Samana Schoonbroek – Rozemaai .

Terug naar overzicht online condoleren