Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Jozef van der Straate

Geboren op 29 januari 1930
Overleden op 20 januari 2022
De uitvaart vindt plaats op 5 februari 2022 om 14:30

Sint-Catharinakerk Stabroek

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Bert Van den Bossche

Beste Walter en familie, Veel Sterkte.

Marc Vanbelle

Beste Danny & Walter & ganse familie,
Onze oprechte deelneming! “Nonkel Jos van tante Maria” was een fantastische man, echtgenote en vader. Ik herinner me hem als streng, maar rechtvaardig en eerlijk. Ook zijn toch wel gevaarlijk beroep vervulde hij met enorme beroepsethiek. Wij wensen je alle sterkte toe in deze moeilijke dagen.
Liefste groetjes van Marc & Marylou Vanbelle – Van Calster. PS: Wij wonen 750 km ver in de buurt van de Bodensee (Zuid-Duitsland) en kunnen bijgevolg niet fysisch aanwezig zijn op de uitvaart, maar wel in gedachte.

Paul Kooyman

Ik mocht kort kennismaken met uw vader tijdens zijn middaglunch bij onze voorbereiding van het MissT concert. Hij leek mij nog een energieke man. Afscheid moeten nemen doet pijn, maar de goede herinneringen blijven altijd bestaan. Niemand kan deze afnemen.

Sterkte in deze moeilijke dagen.

Paul

Putcuyps G

Onze innige deelneming en wensen jullie veel sterkte

Ann van der Straate

Lieve familie,
Onze innige deelneming met dit grote verlies. We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke periode. In gedachten zijn we bij jullie. Rust zacht “nonkel Jos”
Warme steunknuffel vanwege Stefan en Ann Staelens-van der Straate

Chris Vermaelen

Veel sterkte in deze moeilijk periode. Ik zal Jos altijd herinneren als een goedlachse, lieve man!
Die glunderde als hij zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen zag. Vind het een eer dat ik Jos heb mogen ontmoeten. Chris

Anita en Robert Moens-De Schutter

Lieve vrienden, onze oprechte deelneming bij het overlijden van onze “nonkel Jos”. Ik zal ons gezellige jaarlijkse telefoontje missen. Wegens een recente revisie van Robert zijn L heup op vrijdag 14/1 kunnen we spijtig genoeg niet naar de uitvaart komen. Ik contacteer jullie nog. Warme knuffel voor heel de familie van Anita en Robert

Dr. Guy Hendrickx

Geachte Familie,
In naam van de ganse dienst Urologie ZNA Jan Palfijn bieden wij u onze oprechte deelneming aan bij het overleden van de heer van der Straate.
Hoogachtend,
Guy Hendrickx

Marleentje Claeys

Beste Daniëlle, Walter en kinderen,
Wij bieden onze oprechte deelneming aan en wensen jullie allen heel veel troost en sterkte in deze moeilijke periode. Afscheid nemen van vroegere buren doet toch altijd iets. Ik kan mij jullie papa herinneren als een altijd vriendelijke man.
Lieve groeten, Marc en Marleentje Van Heirstraeten-Claeys

Lia Boeren

Onze oprechte deelneming en sterkte in deze moeilijke tijd.
Vanwege Jean en Lia Wils – Boeren

jan en maria soetewey

Oprechte deelneming aan de ganse familie, vanwege jan en maria soetewey – lenaerts.

Terug naar overzicht online condoleren