Gert Verhaert bij zijn vestiging in Stabroek op de hoek van de Dorpsstraat en de Smoutakker waar vroeger meubelwinkel Piron was gevestigd

Onlangs heeft Gert Verhaert zich als begrafenisondernemer gevestigd in Ekeren. Vanuit zijn privé-woning te Schoonbroek 1, zijn ze met Rustpunt Begrafenissen gestart. Maar hij wist dat hij spoedig een extra ruimte moesten vinden om het praktisch haalbaar te houden. Het opschuiven met een tweede vestiging  richting Stabroek was voor hem een logische keuze. Hij is zelf oorspronkelijk van Zandvliet en heeft zijn hele jeugd in de Polder doorgebracht. De voeling met de streek is nooit weggegaan en maakt het contact met de mensen gemakkelijker. Gert wil de nadruk leggen bij zijn eigen en eigentijdse manier van werken. Vooral rustig… en op het tempo van de familie. Wat zijn filosofie hier achter is, merkt u in in zijn videoboodschap.

Lees het originele artikel op Het Polderke.