Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Roger Bonaers

Geboren op 29 maart 1952
Overleden op 4 januari 2024
De uitvaart vindt plaats op 4 januari 2024 om 10:00

In intieme kring

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Michiels Jacques

Ik kende Roger als ex-collega en Limburger zoals ik en mijn echtgenote en had een goeie band met hem. In gedachte leeft hij voort bij mij.
Mijn innige deelneming.

Jacques Michiels

Ilse Delie

Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Onze innige deelneming.
Jan,Ilse
De Laet -Delie
en kinderen

Kristien De Graef

Lieve Tineke,

Wat schrok ik van dit nieuws.
Heel veel sterkte bij het verlies van je papa.
Ik weet dat ik samen met jou is op de verkeersleiding ben geweest. Ik zal hem mij herinneren als de man die lasagne maakte met eitjes in en eerlijk zo maak ik hem nu ook. Koester jullie mooie momenten voor altijd. Hij is de mooiste ster aan de hemel.

Heel veel liefs
Kristien x

Lieve Vermaelen

Aan gans de familie, heel veel sterkte. Laat de mooie herinneringen jullie de allen de kracht geven op dit een plaatsje te geven. Wij voelen met jullie mee.

SAMEN STERK!
Fam.Paenen-Vermaelen

Johan en Liesbeth

Tineke, Sven, Louie en Vince,

Onze innige deelneming met het verlies van je papa en grootvader. Heel veel sterkte!
Johan, Liesbeth, Martha en Toine xxx

Peter Forton - Christel Van den Bogaert

Tineke, Sven, Louie, Vince en familie,
Wij wensen jullie veel sterkte tijdens deze moeilijke periode. Innige deelneming.

Marina &Johnny

Heel veel sterkte voor jullie ❀️dikke knuffel πŸ₯°

Henri Bonaers

Oprechte deelneming
vanwege je broer Henri en schoonzus Jeanot en ook vanwege de kinderen Geert en Nancy en dochtertje Sienna

Daniel en Chris Hellemond

Onze oprechte deelneming aan de familie.

Jan & Maryse Lenders- Crauwels

Beste Familie,
Aanvankelijk kenden we Roger ( en Mich) van bij ons in de zaak , meestal β€œ last minute” maar hij wist dat een broek bij ons op 10 minuten kon verkort worden….en toen we onze zaak hadden verkocht, kwamen we hen tegen op Brussels Airport , op weg naar Malta…we spraken af tijdens die vakantie bij heb in Marsascala en een keertje in Valletta….en uiteraard ook in BelgiΓ«.
Na het overlijden van Mich , hielpen we graag mee bij de verhuis naar Ranst en onze zoon Jochen hielp hem bij de notaris – afhandeling in Malta.
Zijn overlijden komt voor ons als een complete verrassing….daarom willen we jullie ook via deze weg onze oprechte en innige deelneming aanbieden bij dit droeve verlies, heel veel steun en sterkte in deze beproefde tijd….voor ons persoonlijk zal Roger ( samen met Mich) voor altijd verbonden blijven met Malta….
Jan & Maryse
Hulgenrodestraat 36
2150 Borsbeek

Gernaey-Pattyn

Geachte Familie,

Mijn echtgenote en ikzelf hebben Roger gekend als collega in de verkeersleiding. We koesteren goede herinneringen aan hem.
Hij was een bekwaam verkeersleider. Hij had wel een eigen stijl in de omgang. Zeker in zijn β€˜jeugdige’ jaren durfde hij wel eens opmerkelijk uit de hoek komen. Hij had een kort lontje zoals men dat zegt. Maar hij was zeker niet kwaadaardig en zoals dat gaat met mensen waarmee men dagelijks intens samenwerkt konden we daarmee leven. Die momenten gingen snel voorbij en dan was hij aimabel en gedienstig.
We konden met hem over zowat alles spreken waarbij hij steeds blijk gaf van grote betrokkenheid. Hij was ook dankbaar voor de contacten na ons pensioen. We hebben hem het laatst ontmoet toen hij zijn woning in Ranst aan het inrichten was. Een tweede bezoek aldaar is een paar keer uitgesteld maar stond nog steeds op ons β€œto do-lijstje”. Helaas is dit nu niet meer mogelijk en daar hebben we wel spijt van.

Hartelijk,

Guido Gernaey en Mia Pattyn

Sterckx Marc

Beste familie van Roger,

Mijn innige deelneming bij het overlijden van uw vader en grootvader. Ik heb Roger gekend als collega op de verkeerstoren van Deurne en later ook in Zaventem. Roger was ook lid van ARATCO, de vereniging van gepensioneerde luchtverkeersleiders, waar ik voorzitter van ben. In naam van ons bestuur en ook van mezelf wens ik u allen nog veel sterkte toe.

Marc Sterckx

De Win Jan - Person Chris

Tinneke,
Sterkte voor het overlijden van uw papa.
Vanwege Jan en Chris De Win – Person.

Terug naar overzicht online condoleren