Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Nicole Soetaert

Geboren op 17 maart 1937
Overleden op 4 december 2023
De uitvaart vindt plaats op 11 december 2023 om 10:30

Sint-Catharinakerk ‘s Gravenwezel

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Monique Maeyens

Mijn christelijke deelneming aan de hele familie

Dobbels Willem

Oprechte deelneming.

Herman Willemse

Beste Filip en kinderen,
Mijn innige deelneming voor het overlijden van uw moeder. Ik heb mooie herinneringen aan haar en ze heeft nog een mooi en lang leven kunnen leiden na de periode van de winkel in de Lange Leemstraat.
Van harte,
Herman

Lode Verkinderen

Beste Filip en kinderen,
Een tweede verlies op korte tijd, een tweede pijn, en een tweede gemis. Ik wens jullie allen veel sterkte en moed. Met tante Nicole hadden we de jongste jaren geen contact meer, maar ik zal haar altijd in mijn hart mooi herinneren: als de levensgenieter, als de lachende vrouw, als de warme moeder, kortom als een heel mooie persoon. Ik wens jullie allen dat ook jullie positieve herinneringen de plaats van leegte en verlies beetje bij beetje mogen invullen. Ze is nu ergens anders, ze kijkt naar jullie vanuit universele liefde.
Op de uitvaart kan ik er helaas niet bij zijn, maar ik zorg dat er de hele dag een kaars brandt om tante Nicole op haar laatste reis wat extra licht te geven. En in gedachten ben ik ook een beetje bij haar en bij jullie allen.

Terug naar overzicht online condoleren