Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Ushi Ortner

Geboren op 24 april 1953
Overleden op 16 november 2023
De uitvaart vindt plaats op 25 november 2023 om 00:00

Begraafplaats Ekeren

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Jacobs Monique

Beste Mikie en Margriet,
Met oprechte deelneming bij het overlijden van uw mama.
Ik wens jou veel sterkte bij dit grote verlies.
Vanwege een vroegere buurvrouw, ik woonde in de Karel Candaelstraat op het zesde verdiep,mijn hond was die ondeugende Jack Russel.
Monique Jacobs.

Hombroeckx Elisabeth

Beste Mikie enMargriet,

Afscheid nemen doet pijn,geeft verdriet.We wisten en zagen het aankomen maar toch blijft de vraag waarom zij.Haar lach en trots op haar hondje vergeet ik nooit.Die beelden staan in mijn geheugen gegrift,zelfs de dag voor haar heengaan wou ik voor haar ‘s scampi met curryroomsaus maken dat was de laatste lach die ze me gaf,nu kan ik maar 1 ding hopen en dat is waar ze nu ook mag zijn er een heel groot bord voor haar klaar staat .Ik wens je uit heel mijn hart veel sterkte in deze moeilijke tijd ,Nogmaals mijn welgemeende deelneming ,buurvrouw Lizy en hondje Kita

Terug naar overzicht online condoleren