Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Christiane Cordenier

Geboren op 22 maart 1939
Overleden op 27 september 2023
De uitvaart vindt plaats op 27 september 2023 om 00:00

/

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Van der Haeghen Kathy

Lieve VΓ©ronique en Guy,
Soms is er zo weinig wat we kunnen zeggen en toch zoveel wat we voelen. Ik heb heel veel respect voor jullie, de grote zorgen die jullie hadden voor Christiane was hartverwarmend. Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij dit verlies. Ik bewaar haar zeker in men hart.
Warme knuffel, Kathy (WaseGolf)

Peter en Martine Berghmans

Dat Christiane de aardse wereld verlaten heeft, stemt ons erg droef. Lieve VΓ©ronique en Guy, we voelen erg mee met jullie. Aan de ganse familie van Christiane bieden we onze innige deelneming aan. Voor altijd zal Christiane een “unieke” plaats hebben in ons hart en de vele mooie herinneringen aan haar
blijven we koesteren. Christiane hebben we gekend als een wijze, levenslustige dame met wie we menige zalige Ardense zomers beleefd hebben. Elk wederzijds weerzien was voor ons een zeer aangename leerrijke ervaring. Dankjewel Christiane dat je ook bij ons was!
Rust nu zacht na vele moedige jaren met een dikke afscheidszoen van Peter, Martine, Karlin, Tim en Laura

Plasmans Herman

Beste familieleden van Christiane,
Langs deze weg wil ik mijn deelneming betuigen bij het heengaan van Christiane die ik altijd een heel vriendelijke bijzondere vrouw heb gevonden.
Herman Plasmans, Wommelgem

Hein-Jan en Harma hoefnagel

Wij hebben christiane maar een enkele keer ontmoet maar toch zijn wij geraakt door haar overlijden. Wij wensen iedereen die van haar hield heel veel sterkte en kracht toe. We hopen dat haar doorzettingsvermogen en kracht jullie tot voorbeeld mag zijn. Heel veel liefs

Paul-Henri

Beste VΓ©ronique en Guy,
Onze oprechte deelnemeing voor het verlies van uw moeder. We koesteren de mooie momenten die we met haar in onze brasserie hebben gedeeld. Haar warmte zal altijd in onze herinneringen voortleven, en het luisteren naar de muziek van Klara zal ons altijd aan haar herinneren.

Met medeleven,

Paul-Henri

Lieve & Didier Lasters-Praet

Lieve VΓ©ronique en Guy,
We waren verrast toen we het nieuws vernamen van het overlijden van Christiane. Een dame die we ons altijd zullen herinneren als een warme, liefdevolle, intelligente persoon, steeds met een boek bij de hand en altijd klaar voor een fijne babel als ze op de golf kwam. Ze kon meepraten over de mooie dingen van het leven en vooral de natuur lag haar nauw aan het hart. Jullie gingen zo veel met haar wandelen en ze wist dit zeer zeker te appreciΓ«ren. We hebben zo veel respect voor jullie inzet en de zorg voor haar, dag en nacht, al die jaren lang en waarvoor ze ook ontzettend dankbaar voor was. We bewaren de mooie herinneringen. Rust zacht, Christiane.
Warme knuffel
Lieve en Didier

Van Royen - knaepkens

Christiane, we gaan u en de leuke gesprekken missen. Je was een zeer intelligente , lieve vrouw. Je kon ook steeds genieten van een lekkere maaltijd samen met je dochter en schoonzoon. De zorg en liefde die zij gegeven hebben aan U zal een leegte geven en een groot gemis. We willen Veronique en Guy dan ook op deze manier veel sterkte en kracht wensen voor de komende tijd. Dikke knuffel
frank & peggy

Bibliotheek Wommelgem

Mevrouw Cordenier, Christiane, we gaan u missen. U was 1 van onze trouwste klanten met een ongelofelijk eclectische smaak. Lezen, kijken, luisteren, informatief of fictief, u wou het allemaal. Uw dochter heeft menig boek, cd, dvd komen lenen en terugbrengen.
We gaan vooral uw actieve aankoopsuggesties missen. Doordachte en onderbouwde suggesties (door u gelezen in de krant, gezien op tv, gehoord op radio) die onze collectie verrijkte. Af en toe een discussie over het wel of niet aanschaffen van gewenste titels, het hoorde erbij.

Oprechte deelneming van de medewerkers van bibliotheek Wommelgem

Armand Courtois

Onze oprechte deelneming aan de familie.
Cathy en Armand

Gwen Verbeeck

Ik zal mevrouw Cordenier steeds herinneren als een zeer moedige, lieve en gezellige klant.
Veel sterkte voor de hele familie.
Lieve groeten,
Gwen (Hoorcentrum G. Verbeeck)

Peter Reusens

Uit het oog, maar niet uit het hart.
Ik heb vandaag pas, 24 oktober 2023, het droevige bericht van het overlijden van mijn moeder vernomen.
Er resten mij nu alleen nog vragen en geen antwoorden.
Adieux Maman

Terug naar overzicht online condoleren