Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Mon Geerts

Geboren op 17 juli 1940
Overleden op 23 juli 2023
De uitvaart vindt plaats op 1 augustus 2023 om 11:00

Aula Rustpunt

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Familie Clerbaut - De Laet & Marcel

Lieve Maria, Tony en familie,

Via via hebben we nu pas het overlijden vernomen van Mon Geerts. Het was best schrikken. Wij wensen jullie alvast nog veel sterkte en draag in jullie harten de herinnering aan de fantastische man en vader die hij was. Ook wij hebben samen met ons vake Marcel even stil gestaan bij mooie herinneringen aan SK Donk, garage De Kort, enz. Dikke knuffel

Hendrickx-Segers Willy en Monique

Lieve Maria en Tony,
Wat was het hier schrikken bij dit droevige nieuws van het heengaan van onze vriend Mon.
Zo een fijne collega geweest van 1974 tot hij op pensioen ging en nadien nog altijd een goeie vriend, die mooie herinneringen zullen nooit vervagen. Alvast veel sterkte in deze droevige dagen.

Brit Verresen

Lieve Maria, lieve dierbaren van Mon

Er zijn geen woorden voor jullie verlies.
Afscheid nemen doet me herinneren aan de mooie momenten. Met veel liefde en warmte denk ik daar dankbaar aan terug en zullen we deze allemaal in onze harten verder dragen.

Dikke knuffel

Sandra de vos

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies.
Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

Sandra van Hyundai.
Daniel van de Volvo

Ria Goossens

“De Mon van ‘t magazijn”,van mijn leven vergeet ik hem niet.Hij was de eerste “goeiemorgen” die je te horen kreeg als je de garage binnenkwam en dat zijn kleine dingen , maar ze maken je dag al goed.
Mijn kinderen spreken nog dikwijls over hem.
Hij was een echte krack in het opsporen van oud ijzer “marchanten” ,waar hij spatborden en autodeuren vond om -achter mijn rug- de geblutste onderdelen van de oude Capri van mijn zonen , op te knappen .
Die wisten mij nadien altijd te vertellen dat de Mon gezegd had ,dat de muurtjes aan onze oprit niet goed stonden!
Ik denk dat zij hem ook nog dikwijls missen .
Geflankeerd door Marcel , kortstondig den Tito en nadien door den Tony ,werkte hij mee aan het klantvriendelijke uithangbord van Garage De Kort.Beter, samen met veel anderen ,WAREN zij de Garage De Kort.
Stuk voor stuk nemen ze allemaal een speciaal plaatske in mijn hart;in omdat ze deel uitmaakten van ons dagelijks leven.Zo’n lange trip,dat zijn veel mooie momenten .
Bedankt Mon,voor de vele grapjes,je vakkundige hulp,mijn mooie trouwstoet(met het beeld van onze foeterende pa)en ook voor de steun toen we onze pa , toen Rony en toen ons mama verloren.
Een gezondheidsprobleem belet me om morgen afscheid te komen nemen .Maar in gedachten zal ik bij je familie zijn .En bij jou.

Ria

nicole schmetz

Afscheid nemen van een geliefd persoon is droevig en moeilijk.
Laat de mooie herinneringen jullie troosten
Nicole
PS Kan spijtig genoeg dinsdag niet komen want vertrek ”s morgens naar Spanje

Els Meyer

Innige deelneming met het overlijden van onze allerliefste Mon! Steeds een lieve collega geweest! Veel sterkte! Els & Flip

Verresen Bob en Jenny

Dag Mon,

Je was een toffe buur.

Maria , Je zoon , Je vissen , Je prachtige tuin…… gaan je zeker missen.

Rust zalig

Bob en Jenny

Ronald Mooens

Tony, veel sterkte in deze moeilijke dagen. Je weet dat het onvermijdelijke komt. Maar toch is het een schok. Je collega Ronny.

Pascale Vanspitaels

Lieve familie,
Lieve Mon, waar moet ik beginnen? Jij en Maria , paps en mams de beste vrienden en ik heb vanaf mijn geboorte niet anders geweten. Jullie als volwassenen op verlof samen met Tony en ik als kind. Zalige tijd was dat! Tony, dank je wel dat je me jaren geleden de video hebt laten zien van een reisje van ons allemaal samen, die beelden vergeet ik nooit! Samen 25 jaar gevoetbald. Weer Tony en ik waren daar aan het spelen en jullie na de match pintjes drinken en plezier maken ongelooflijk! Na de voetbal gingen we allemaal tennissen in een tennisclub waar een normale mens nooit zou gaan tennissen, maar ook daar weer een fantastische tijd beleefd. Nadat paps en mams uit elkaar gingen was het iets moeilijker, toch bleven jullie de beste maten. Ook een dikke merci toen paps al terminaal was om steeds op bezoek te gaan. Mon geef paps een zéér dikke knuffel van Maud en mezelf.Ik hoop dat jullie waar jullie ook zijn terug samen zijn en trap een balletje met elkaar , speel een match tennis en drink samen een paar pintjes en maak terug plezier zoals jullie 60 jaar lang hebben gedaan. Van al paps zijn vrienden was jij toch de topper! Zéér veel liefs van ons en Maria en Tony ik denk aan jullie πŸŒΉπŸ’«πŸŒΉπŸ’«πŸŒΉ

Hendrikx Marc

Heel veel sterkte

Van Hellemond - Corluy. Jef & Simonne

Een schip verdwijnt achter de horizon
Het is niet weg
Je kan het alleen niet meer zien

Bergmans Joseph

Tony, onze deelneming met het overlijden van
Uw vader.Veel sterkte.
Jos en Ingrid Bergmans

Goosens Denise

Wij hebben het geluk gehad te mogen samenwerken met Mon, altijd vriendelijk en behulpzaam. Er kon ook altijd een grapje af.
Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Erik en Denise Peeters-Goossens

de schutter

Maria , onze innige deelneming bij het overlijden van uw echtgenoot Mon.
Wij herinneren hem als een vriendelijke, trouwe klant .
Jan en Dea De Schutter

Maria & jac raemaekers

Innige deelneming bij het overlijden
van uw echtgenoot resp. vader.

Sonja Hoes

Monneke,
Nooit was iets teveel, je bezat zoveel liefde en werklust, iedereen die jij lief had kregen allemaal hun deel. Er valt nu een groot gat op de plaats waar eens een dierbare, hardwerkende vader zat met zoveel liefde voor je vrouwtje en je zoon Tony (jouw oogappel ❀️). Voor ALTIJD blijf je in talloze harten voortbestaan ook al is het heel moeilijk om zonder jouw verder te gaan. Rust nu maar mateke. Je hebt het dik verdiend. ❀️❀️❀️

galy en lydia

onze deelneming in Uw verdriet met het verlies van onze vriend mon…

Eddy &Gisela Luyckx-Huygen

Innige deelneming aan Maria en Tony
in deze moeilijke dagen

Terug naar overzicht online condoleren