Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Frans Sanders

Geboren op 2 mei 1927
Overleden op 8 juli 2023
De uitvaart vindt plaats op 18 juli 2023 om 11:00

Sint-Laurentiuskerk Ekeren

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Oorts Nicole

Geachte familie Sanders en Maria, voor het gezin Oorts en vooral voor pa ‘Stafke’ was E.H. Sanders een vaste waarde. Vooral rond de periode van de Rozemaaifeesten. Dan kwam hij altijd besprekingen voeren over vanalles en nog wat. Ons gezin heeft warme herinneringen aan dhr. Sanders. Hij keuvelt nu zeker verder met Stafke in het hiernamaals. Alle sterkte gewenst.

Bevers Magda

Innige deelneming bij dit verlies.

Guido en Annie Van Steen-Poelmans

Kristelijke deelneming.

Paul Verhulst

Aan de familie Sanders,
Ik betreur dat ik niet aanwezig kon zijn op de uitvaart van collega Frans, maar bewaar aan hem de beste herinnering om zijn minzaamheid en de fijne samenwerking gedurende vele jaren. Ik blijf hem in mijn gebed gedenken en moge dat ook voor jullie een troost zijn na de laatste jaren, die toch niet zo gemakkelijk waren. Sterkte !

Spronk Th.

Mijn oprechte deelneming bij het heengaan van mijn goede vriend Frans, en steun pilaar met veel sterkte voor Maria.

Frieda Smedts

Mijn oprechte deelneming aan Maria en de familie Sanders. Een goede man heeft ons verlaten maar de herinneringen blijven ons bij.

Patricia Verbelen

Beste Maria Goossens en familie. Bedankt voor de vele mooie jaren die Frans en Maria in onze parochie te Schoonbroek mochten doorbrengen. Ik heb hele mooie herinneringen aan de warmte bij jullie beiden en de fijne gesprekken als ik bij jullie thuis kwam. Het zijn hele mooie herinneringen die ik zal koesteren aan onze pastoor en aan Maria. Lieve groetjes Patricia Verbelen

vAN DEN BROECK WALTER,diaken

Beste familieleden, Vooreerst mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Frans Sanders. Sedert ik als diaken lid ben van de bezoekersgroep pr/di van ons bisdom heb ik meermaals Frans bezocht in De Bijster. Hioj was reeds dement, maar de eerste malen vertelde hij me nog hoe moeilijk hij het had gehad met zijn benoeming als jonge priester in de Noorderkempen, zo ver van thuis – ouders en familie – die toen geen auto hadden zen met de fiets niet zo’n verre verplaatsing konden maken. Vrij snel ging zijn gezondheidstoestand achteruit. Hij zei niets meer, maar heb ik nog wel in het latijn leren zingen. Dat was voor hem een vreugdemoment. Bij de laatste bezoeken sliep hij altijd in de zetel in de gemeenschapszaal. Hij heeft zijn plaats in de hemel zeker verdiend. Walter, diaken

Ludo en Magda Van Aert-Vandeneynde

Veel sterkte bij het overlijden van uw dierbare.

Samana Ekeren Bunt

Onze oprechte christelijke deelneming .

Wim Van Meel

Mijn oprechte deelneming en veel sterkte voor de familie

Ludo Van Bouwel

Aan Maria en fam.Sanders STERKTEen STEUN: een eenvoudig goed man heeft ons verlaten. Steeds hartelijke woorden, altijd een glimlach op zijn gezicht. Voor zijn vele goede werk en inzet zal hij beloond worden bij zijn Hemelse Vader in het rijk van onze God van Liefde: een rijk van vrede en liefde, vreugde en vriendschap!

Martinushoeve

Veel sterkte!

Denissen RenΓ©

Innige deelneming, vanwege een oud parochiaan

walter en annie verswyver lambrechts

Onze oprechte deelneming aan Maria en de familie van Pastoor Sanders. hij was voor ons een harde werker in de verschillende parochies.Bij de KAJ kon hij jongeren tot de juiste richting brengen bij onze vormingsdagen

Phyllis Dierens

Je hebt vele mensen gelukkig gemaakt met woord en daad. Ga nu op weg naar een nieuwe wereld. Sterkte aan de familie

AndrΓ© Claessens

Beste familie van Mr Sanders en Maria Goossens,
Sinds wij in Ekeren kwamen wonen trok ik op met Frans. Hij was voor mij een inspirerende priester door zijn eenvoudige hartelijkheid en interesse voor jonge mensen. Eens zelf priester kon ik altijd bij hem terecht en mocht ik in 1999 de parochie van hem overnemen. Als gepensioneerde priester bleef hij behulpzaam en geinteresseerd in het reilen en zeilen van de parochie en de mensen in Ekeren. Wij zijn hem dankbaar voor de manier waarop hij herder is geweest in ons midden. Moge hij voor altijd delen in de vreugde van de Verrezen Heer. AndrΓ© Claessens Missionaris vh H. Hart

Tina Van Craenenbroeck

Innige deelneming en veel sterkte.

Luc Goossens en familie

Ondanks de gezegende leeftijd treft het heengaan van E.H. Sanders ons. Hij was steeds een aangename bron van rust bij familiebijeenkomsten. We houden E.H. in onze gedachten.

Amanda De staelen

Innige deelneming met het overlijden van Frans Sanders,hij was een lief en rechtvaardig man,altijd graag gezien geweest.Amanda De Staelen.

jan soetewey

Aan Maria en de familie, onze oprechte deelneming namens de ganse kern van Samana – Schoonbroek-Rozemaai. Veel sterkte !

Constant Dries

Geachte Familie,
Toen ik nog pastoor was in Essen ben ik Frans regelmatig gaan bezoeken in De Bijster en deed hij mij zijn verhaal over zijn geboortestreek. Mijn christelijke deelneming en gebed wil ik dan nu ook aan u aanbieden.
Stan Dries

Verdonck-Carnotensis

In naam van het P.T. Bunt en onszelf bieden wij onze oprechte deelneming aan.
Een mooie, zachtaardige en plichtsbewuste man heeft ons verlaten.

Parochieteam Herenthout

Onze diep christelijke deelneming bij het overlijden van Frans.
Veel sterkte aa, allen die hem zullen missen.

Raymonda laenen

Veel sterkte voor de familie

Jef Cleymans

Getroffen door het heengaan van deze goede oud-collega Frans wil ik meeleven met de familie en alle vrienden.
Moge al het mooie en goede in zijn leven een steun en troost blijven om verder te kunnen in dit leven. Veel sterkte.
Jef Cleymans

Marc en Viviane Van den Zegel-MariΓ«n

Dat nonkel Frans in vrede mag rusten! Met diep medeleven.

Terug naar overzicht online condoleren