Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Leo Van Houtte

Geboren op 3 mei 1945
Overleden op 17 juni 2023
De uitvaart vindt plaats op 26 juni 2023 om 00:00

Intieme kring

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Leen Claessens

Beste kinderen van Boris , onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw papa , veel sterkte en warme troost.
Wilfried , Leen , Eline ? Nathan Midas , Margo

Nora Daem-Willy Berckmans

Innige deelneming met het overlijden van Leo. Leo was voor mij altijd een hele lieve neef die ik graag zag. Jammer dat we hem niet meer vonden, we hadden hem echt zo graag teruggezien. Mijn moeder, Marie Van Houtte, was zijn tante en zus van Kamiel en Martha Van Houtte. We denken aan jullie en zeker op 26 juni en wensen jullie veel sterkte.

Anita Van Houtte

Oprechte deelneming

Anita Van Houtte (dochter van Alexis en Germaine)
Raymond Pays

Anita Van Houtte

Oprechte deelneming
Anita en Raymond

VAN HOUTTE Walter

Beste nichten, achterlichten en neven, innige deelneming. Leo was de fotograaf van mijn huwelijk in 1972. Zeer tevreden hiervan. Maar Leo was een stille, ik kon hem niet vinden hij verdween als het ware van de aardbol. Telkens ik hem bijna had gevonden was hij weer weg. Ik kreeg zijn adres niet van de gemeente en ik wist dat hij een eenzaam leven leed. Ik had hem graag eens gehoord ondertussen meer dan 15 jaar geleden. Leo was geen slecht mens. Eindelijk heeft hij rust gevonden. Ik denk aan hem. Leo het gaat je goed. Walter v.houtte@telenet.be ik ben de zoon van Adolf Van Houtte broer van Ingrid Van Houtte. Mijn vader was de jongste broer van Kamiel en Martha Van Houtte. Nogmaals innige deelneming.

Terug naar overzicht online condoleren