Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Edwin Weekers

Geboren op 9 februari 1951
Overleden op 11 oktober 2022
De uitvaart vindt plaats op 22 oktober 2022 om 15:00

De Groene Waterman

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Diane Mermans

Beste Nigna en kinderen,
Geschrokken en ongeloof tot ik de rouwbrief zojuist vond. Woorden schieten te kort.
Ik kan je Nigna enkel een luisterend oor aanbieden, mijn innige deelneming en veel sterkte wensen.
Neem gerust contact met me op als het voor je kan,
Liefs, Diane

Chris&krisje

A’guidhe soraidh slΓ n leat dhan an taobh ud thall, a charaid chaoimh…
C&K

Sarah Ranson

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Sarah.

WILLEM BOEYKENS

Dag, Nacht Edwin,

Het licht ontglipt,

in de schaduw van je leven blijven je stralen leven. Het zal mij blijven kneden in de vormen voor wie het moge beleven. Wat nog mag komen vindt ook zijn oorsprong in jouw bestaan. En in retrospectieve, dat is zo mooi geweest.

Bedankt.

In wezen was je er voor mij als een klankbord waar veel wijsheden mijn wegen mee bepaalde. Uniek aanwezig, soms heel dicht, soms heel ver en ook nooit weg.
Jij was en bent een levensvriend. Geen ander kende mijn stappen beter, geen ander kon het begrijpen wanneer de kwesties buitenmenselijke proporties aannamen. Je was steeds dat luisterend oor, observerend, modellerend, adviserend, ontwakend. Mijn visie, perspectief of mijn kijk op dingen nam je graag op, kon het plaatsen en brachten met onze conversaties tot unieke nieuwe exponentiele visies. Deze zal ik missen. Deze en zoveel meer.

Thanks.

Dat ik je mocht kennen, beleven. En deze gaat ver, heel ver tot in de begin jaren van mijn leven.
Ergens wanneer de jazz club een disco werd, je mijn eerste job gaf. Ergens waar de Kunst een onmogelijke vracht werd, of prikkelend in de verwerking, je beroerde zelf ministers, kunstkenners en Kunstenaars. Wanneer je kinderen opgroeide, hun school een beleving werd, de wereld rondom veranderde, je was als een rots in de branding. Die rots werpt een eeuwig mooie schaduw.

Danke sehr,

Wim.

wilfried genard

Toen ik nog ouder in Hibernia was, heb ik jaren lang samen met Edwin de decors verzorgd voor het toneel. Daardoor hadden wij toen een uitstekend contact. Edwin was de man van de ideeΓ«n, de driedimensionale poot en alles wat met techniek had te maken. de oppervlaktes waren mijn ding.
De samenwerking ging geweldig goed en ik was verbluft over Edwin’s kennis en belezenheid die bij de break met een koffie tot uiting kwam.
Ik kan niet meer alles voor de geest halen wat we als decors hebben opgebouwd.
Maar het regenachtige (!) VenetiΓ« blijft misschien wel de meest indringende herinnering. En de toenmalige Shylock is nadien naar Hibernia teruggekeerd!
Ik heb de laatste jaren geen contact met hem gehad maar nog veel aan Edwin gedacht met liefde en bewondering.

Guy en Sabine

Lieve Edwin,
We sluiten jou in ons hart als de eeuwige equilibrist. We missen je nu al voor de openhartige gesprekken over kunst en de markt die haar eigenheid ontvreemdde. Ook je inspirerende visie op een wereld in beweging zal ons niet loslaten. Rust in vrede in een eerlijke, nieuwe wereld.
Guy en Sabine

Koenraad Blansaer

Lieve Edwin, dierbare vriend sinds de herfst van 2013, wat zul je worden gemist! Onze bijna wekelijkse koffietjes bij Jens Oris, in de Revista of Cross Roast en al onze eindeloze gesprekken, een lekker glas bij tijd en wijlen, ons bijna dagelijkse mailverkeer over de grote wereldvraagstukken van onze tijd en de Schaduwen van Morgen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik je al die jaren mocht kennen, naar je mocht luisteren. Dat we samen tentoonstellingen bezochten in Amsterdam en Antwerpen. De lange avonden bij Chris & Krisje. We waren het soms oneens over bijzaken maar over de grote lijnen deelden we meestal dezelfde mening.
Dat je er nu plots niet meer bent was niet afgesproken! Je stuurde me de ochtend van 11 oktober nog een mailtje. En vrijdagvoormiddag 7 oktober dronken we voor het laatst koffie samen.
Via deze weg wens ik allen die Edwin een warm hart toedroegen heel veel sterkte en troost. We zullen je ontzettend missen!
Koen

Terug naar overzicht online condoleren