Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Pierre Schouwenaar

Geboren op 21 februari 1950
Overleden op 14 juni 2022
De uitvaart vindt plaats op 24 juni 2022 om 10:00

Aula Rustpunt

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Inge Moenssens

Anny, onze innige deelneming en veel sterkte gewenst aan jou, de kinderen en kleinkinderen. Wij zaten spijtig genoeg in het buitenland zodat wij niet aanwezig konden zijn bij Pierre’s afscheid. Wij zullen Pierre altijd gedenken als onze rustige, aangename buurman. Hopelijk vinden jullie samen steun in de mooie herinneringen.
Georges en Inge

Johnny D'heu

Mijn innige deelneming.
Pierre was een aangename en toffe collega.
Kon helaas vrijdag niet aanwezig zijn wegens verblijf in buitenland.

Walter Van Dam

Oprechte deelneming.

Ivan en Judith

Onze oprechte deelneming aan gans de familie en veel sterkte voor iedereen Ivan en Judith

Denis Van den Eynde

Sterkte voor de ganse familie.
Ik ben gelukkig geweest een stukje met Pierre te mogen beleven, als collega en basketspeler. Vele mooie momenten, veel mooie apres babbels over familie hobbies en het leven.
PIerre, je was een warme man en ik zal je nooit vergeten.

Willy Van Doninck

Onze innige deelneming voor de ganse familie bij dit grote verlies.We zullen hem ons herinneren als een vriendelijke sympathieke man. Willy en Simonne Van Doninck-Van Campfort

Leo Geerts

Oprechte deelneming.
Pierre was een toffe collega

Albert Verheyen

Mijn oprechte deelneming aan gans de familie

Guido Wils en Evelyne Leclef

Onze oprechte deelneming Anny en voor de ganse familie. Pierre was een toffe collega en is helaas veel te vroeg vertrokken. Het was even schrikken van het bericht dat ik mocht ontvangen van de Ineos Personeelsdienst. Pierre blijft in ons geheugen gegrift alsook de samenkomsten met hem en de andere ex collega’s. Veel sterkte en moed om dit verdriet een plaats te geven. Deelneming Evelyne en Guido

Georges Geuens

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Pierre. Ik zal hem altijd blijven herinneren als toffe en slimme klasgenoot uit mijn schooljaren op de TIR begin jaren 60.
Veel sterkte voor gans de familie.
Georges & Ingrid

GUIDO SCHELLEKENS

Innige deelneming en veel sterkte bij dit veel te vroege heengaan.
Vanwege Jaak en Mathilda Schellekens-Bastiaenssens

Edmond & Christiane De Koninck - Vanhaecke

Anny, kinderen en kleinkinderen en de ganse familie, nooit hebben wij kunnen vermoeden dat Pierre ons zo vroeg zou moeten verlaten.
Hij heeft zijn ziekte met enorm veel moed gedragen. Meer dan 50 jaar hebben we het geluk gehad om van zo’n fijn mens zijn vriendschap te mogen genieten. Onze diepe gevoelens van deelneming en heel veel sterkte gewenst vanwege Mon & Christiane

Team van Garage De Laet

We wensen Tim en de ganse familie heel veel sterkte bij het overlijden van hun vader, grootvader en echtgenoot. Hopelijk vinden jullie steun en troost bij elkaar en in de mooie herinneringen aan hem. We leven mee met jullie verdriet.
Steven, Lieve, Kurt, Leandro, Tom, Kamil en Jonah

Terug naar overzicht online condoleren