Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN.
JOUW BERICHT WORDT AAN DE FAMILIE BEZORGD.

Els Goetschalckx
Geboren op 16 april 1981

Overleden op 9 november 2017

De uitvaart vindt plaats op 17 november 2017 om 11:00


Ekeren


Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen.

Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen.

Rouwregister tekenen Bloemen bestellen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen.
Jouw bericht wordt hier onmiddellijk gepost en later aan de familie bezorgd.

Philip en Jolien De Ryck

Liefste familie van Els, we wensen jullie veel sterkte toe. We zullen met plezier mee luisteren naar de verhalen en anekdotes. We onthouden haar doorzettingskracht en haar possitiviteit! Lieve knuffels!


Julie De Ryck en Toon Frans

Wij wensen Joeri, Seppe en Casper heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. De positiviteit en warmte die Els bracht, zal iedereen in haar omgeving hard missen. Maar wat kunnen jullie fier zijn op Els met haar oneindig doorzettingsvermogen, haar blijvende kracht en haar eeuwig optimisme. Heel veel sterkte aan de lieve familie.


Georges en Marcella Xanthakis

Wij wensen heel veel sterkte aan Joeri, Seppe en Casper en de hele familie om dit grote verlies moedig te dragen


Gregory Venus

Mijn oprechte deelneming.

Veel sterkte toegewenst tijdens deze moeilijke periode.


Dirk en Lieve De Ryck

Onze oprechte deelneming met het overlijden van Els. Wij zullen haar altijd herinneren als een sterke, liefhebbende en levenslustige vrouw en een liefdevolle, bezorgde mama voor de kids. Waar zij ook kwam bracht zij het positivisme in de mensen naar boven. Zij straalde van levenslust tot in haar laatste dagen. Wij zullen haar allemaal heel erg missen. Veel sterkte aan de liefhebbende familie. Lieve en Dirk


Elke en Fré

Mijn lieve Els,

Je hebt je lot zo waardig en mooi gedragen… Je levenslust, liefde voor het leven, voor Joeri, Seppe, Casper en de hondjes vergeten we nooit! Ik koester zoveel mooie herinneringen van vroeger en onze laatste gesprekken. Rust nu maar zacht. Veel liefs, Elke, Fré, Arend en Niels


Alexandra Potvin

Lieve familie van Els, in de lente van dit jaar belde ik nog met Els in mijn radioprogramma op Joe over haar wellness centrum voor kankerpatiënten. Ze klonk toen zo sterk en optimistisch en was zo blij met haar carrièreswitch. Mijn collega Maite en ik vonden haar toen al een inspiratiebron. En nu is ze dat nog meer…Heel veel sterkte voor Joeri en de kindjes. Ik weet zeker dat ik nog veel aan Els zal denken. Alexandra Potvin en Maite Goossens, Joe Radio.


Annick Jordens

Ik kon geen woorden vinden, daarom bood ik haar onlangs nog een massage aan.. nu is ze er niet meer…ik blijf aan haar denken met veel bewondering. Het spijt mij voor je verlies Vanwege een collega van IFPC


Katleen Vanderbeken

Graag wensen we onze oprechte deelneming te betuigen en wensen de nabestaanden veel moed en sterkte om het leven positief te bekijken, zoals Els dit ongetwijfeld wenst. Vanwege de directie van het Institute for Professional Care VZW.


Geysels Patricia

Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden die troost geven maar mijn oprechte gedachten van medeleven gaan naar jullie uit.


Terug naar overzicht online condoleren