Online condoleren

HIER KAN JE ONLINE JOUW DEELNEMING BETUIGEN. JE BERICHT IS OOK DOOR ANDEREN TE ZIEN VIA DEZE PAGINA'S.
DE FAMILIE ONTVANGT JE BERICHT RECHTSTREEKS.
INDIEN U LIEVER PRIVÉ UW DEELNEMING BETUIGT DAN KAN U HEN EEN KAARTJE STUREN OF ONS VIA MAIL EEN BERICHT STUREN DAT WIJ AAN DE FAMILIE BEZORGEN.

Dirk Gheldolf

Geboren op 8 juni 1955
Overleden op 5 juli 2022
De uitvaart vindt plaats op 5 juli 2022 om 00:00

Ekeren

Onderaan deze pagina kan u het rouwregister tekenen. Indien u bloemen wenst te bestellen, dan kan u via het bloemen-en-kransenformulier contact met ons opnemen. Rouwregister tekenen Bloemen bestellen Troostcadeau kiezen

 
Rouwbetuigingen
Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.
Sending

Berichten rouwregister


Hier kan je online jouw deelneming betuigen. Jouw bericht wordt hier binnen de 4u gepost en later aan de familie bezorgd.

Peeters

Dirk,ik was verrast begin dit zeilseizoen u tegen te komen op de steiger met het slechte nieuws. Ik wens u een rustig zeiltocht.
Mijn deelneming aan de familie en vrienden.
Idris Peeters(zeilboot Erobik Wolfphaarstdijk)

Goddaert Rebecca

We zijn compleet verrast door het overlijden van Dirk, ooit nog een klasgenoot. We zagen hem regelmatig voorbij varen met zijn bootje op het Veerse Meer en hadden hem nog eens verwacht op de camping te Kortgene om wat bij te babbelen. Wat triest allemaal. Veel sterkte aan de familie. Rebecca en Danny.

Linda en Luc De Backer-Berghen

Toch verrast door het bericht van Dirk’s overlijden hopen wij dat hij verlost van zijn pijn, nu rust gevonden heeft. Greta en Isabelle, veel moed en steun aan elkaar om deze droevige periode door te komen.

Bas

Dirk, rust zacht en eeuwige vrede toegewenst. En veel sterkte voor de nabestaanden.

Maurice Broes

Innige deelneming bij het overlijden van Dirk

Gheldolf-Gauquie Willy

Dirk.Wij hebben geen afscheid v.je kunnen nemen bij je vertrek naar het onbekende waar je rust zal vinden en verlost ben van je pijn.We zullen je nooit vergeten.Je was-bent
mijn kleine broertje en zal
dat altijd blijven Willy & Roosje Gheldolf

Van Roy Eddy

Innige deelneming en sterkte aan de nabestaande

Oud collega's GM/Opel

We bieden u onze meest innige deelneming aan bij het verlies van een van onze dierbare collega’s. Zijn verlies laat een enorme leemte achter in onze Ex-GM/Opel familie.

Terug naar overzicht online condoleren